Certificări

Certificările implică conformitatea sistemelor de management ale firmei cu standardele de referință, fapt care asigură partenerii noștri de afaceri de calitatea serviciilor pe care le oferim.

Pentru a putea funcționa în  domeniul branșamentelor și instalațiilor electrice orice companie trebuie să îndeplinească mai multe condiții, conform normelor legislative în vigoare. Printre ele se află și obținerea certificărilor de la ANRE (Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei) pentru aria de activitate vizată.

Puteți descărca și vizualiza atestatul ANRE al companiei printr-un click aici .

Valabilitatea acestui document este esențială pentru desfășurarea normală a activității oricărei companii din acest domeniu.

Certificările ISO 9001 si 14001 fac parte din portofoliul companiei. Momentan sunt în curs de reînnoire, însă vor fi puse la dispoziția publicului imediat după obținerea variantelor actualizate ale acestora.

Certificarea ISO 9001 simbolizează o confirmare a respectării de către o organizație (certificată) a cerințelor standardului ISO 9001:2015. De fapt, certificarea simbolizeaza o apreciere a calității actului managerial de către un evaluator extern (organism de certificare), o apreciere a bunelor practici din organizație. Se atestă, prin procesul de certificare, orientarea organizației în direcția calității – se evaluează măsura în care organizația are competența necesară să aducă satisfacție celor interesați de produsele și/sau serviciile ei și se confirmă prezența unor înregistrări în acest sens. Obținerea certificatului ISO 9001 de către organizație dă încredere terților că aceasta este capabilă să-și respecte angajamentele asumate și că are capacitatea de a-și atinge în mod consecvent obiectivele stabilite.

Standardul ISO 14001:2015 are scopul declarat de a susține protecția mediului înconjurător și de a preveni poluarea printr-un management sistematic de mediu cu privire la zonele și activitățile care au un impact asupra acestuia. Abordarea sistematică a acestui standard prin obținerea unei certificări cere organizației să acorde o atenție deosebită tuturor zonelor în care activitățile sale au un impact asupra mediului. Sistemele de management de mediu conforme cu standardul ISO 14001 au o abordare sistemică, dinamică, pe principiul îmbunătățirii continue. Ele presupun în primul rând identificarea cauzelor, intervenția asupra acestora astfel încât efectele negative asupra mediului să fie stopate sau cel puțin diminuate.

Atât managementul calității conform standardului ISO 9001 cât și managementul mediului conform standardului ISO 14001 sunt structurate pe conceptul evolutiv al îmbunătățirii continue.